Festival

Alsønderup Fester

9. maj 2024

Kulsviergården, Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød


Festivalpladsen

- et væld af muligheder

Festivalpladsen ligger bag Kulsviergården.


Der er sat mange forskellige telte op, hvor man kan dels kan købe mad - både for den sultne og den, der er sulten for sjov. Der er et musiktelt hvor der dagen igennem spilles musik af lokale musikere og der er mange forskellige aktiviteter for børn, børnefamilier og barnlige sjæle.


Over det meste af pladsen mellem teltene er der opsat borde og bænke, hvor man kan få sig en sludder med naboen, vennerne eller lytte til musikken og betragte aktiviteterne i det solskin, vi ikke kan love, men oftest kan levere på dagen.

Levende Musik

Hvornår kan man få musik, mad og aktiviteter

Og hvornår

stopper det

Mad og Drikke

Brug links til at komme videre

Hvem spiller og hvornår

Hvad kan man få at spise og drikke

For Børnefamilier

Hvilke aktiviteter er der på festival pladsen

Festivalens Åbningstider og

Tidsplan

Tidsplan

2023


08.00 Festivalpladsen åbner

Der kan købes morgenbrød i Kaffe & Kage Teltet bag Kulsviergården


09.00 Fortæringsboder, bålplads, hoppeborg, aktivitetsboder åbner

(Den store sult er klar ved frokosttid)


Kl. 11.00 Musikken starter kl. 11.00


Se musikprogrammet


16.00 Festivalpladsen lukker

(Tidligere, hvis det regner)


Musikken i 2024

                   Bag Kulsviergården

Før eller efter loppekøb er det tid til god mad, noget at drikke og hygge til levende musik11.00 Kirkens Ryrmiske Kor ArK'en vil synge for os, og give os et Guds ord med på vejen


13.00 Lobber & The Balkans vil spille traditionel Swing og Balkan-Musik. De var også med i 2023 med stor succes, og har lyst til at prøve igen

15.00 Michael Ruge vil spille flere af de gode, gamle fra dengang morfar var dreng. Pop. Blues, Latin

12.00 Per Moldur har bla. spillet i Fedes Blues Band, og er velbevandret i mange forskellige genrer.

Billede på vej

14.00 Allerød Linedancers vil vise os linedance, som ikke længere kun er country & Western, men også andre sange. Publikum vil blive inviteret til at danse med, så kom friske!

Mad og Drikke

Når fortæringsboderne åbner kl. 09.00, er der mulighed for at købe morgenbrød i "Kaffe & Kage" teltet og  nyde det inde i teltet eller ude ved de borde og bænke, der er opsat på pladsen.


En is eller lidt pop-corn er også en mulighed, og måske også en pølse. Det tager nok lidt længere tid med kødet, men ved frokostid - og som regel lidt før - er det muligt at få sig en god frokost i form af f.eks. flæskestegssandwich eller grill pølser. 


Kødsnedkeren er som regel også til stede med tilbud om smagsprøver før man køber.


Der er ikke mindre end to udskænkningsvogne på pladsen, hvor der kan købes sodavand, øl - eller måske en lille skarp til morgenmaden. De har åbent hele dagen


Selv når vinden vender og sender grillrøgen lige ind i teltet, vil du opleve godt humør og en betjening, der bestræber sig på at du får en god og hyggelig dag ud af det.

Festivalpladsen

Et godt tilbud til til børnefamilier

På festivalpladsen er der rigtig gode muligheder for at børnene kan have det sjovt.


Vi har ponyridning, hvor de mindste kan bive trukke rundt på stabile heste "under trænerens kommando".


Spejderne/FDF har etableret en bålplads, hvor der er mulighed for at hygge sig med at bage snobrød over åben ild samtidig med, at må får sig en snak med de lokale FDF'ere og måske finder ud af, om det er noget for en selv.


Der er to hoppeborge - en for de mindste og en for de lidt større børn, så alle har glæde af det, samt hoppegynge for de mest modige, og dem er der altid mange af.


Og så er der mange forskellige aktivitetsboder, hvor man kan vinde præmier, hvis man kan klare opgaverne - f.eks. at score mål med forhindringer.